Owosso Speedway

  • 1
  • 2
  • 3

New Headline

New Headline 2

New Headline 3

ITINERARY YOUNG CHALLENGE SERIES CHAMPIONSHIP NIGHT
3283
9/8/2023

9/8/2023

Owosso Speedway


ITINERARY YOUNG CHALLENGE SERIES CHAMPIONSHIP NIGHT

TIME EVENT ON TRACK GATE TIMES

11:00 PM PIT GATE OPENS -MINI WEDGE PARKING ONLY DURING THIS TIME PIT GATE OPENS
12:00 PM PIT PARKING -MINI WEDGE DRIVERS MEETING DURING THIS TIME FRONT GATE OPENS
12:15 PM PIT PARKING -
12:30 PM PIT PARKING MINI WEDGE RACING ON FRONT STRETCH
12:45 PM PIT PARKING
1:00 PM FUEL AND TIRE SALES BEGIN. PRACTICE BY LOCAL DIVISION BEGINS STREET STOCKS 10 MINUTES
1:10 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION SPORTSMAN 10 MINUTES
1:20 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION MODS 10 MINUTES
1:30 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION TRUCKS 10 MINUTES
1:40 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION PURES 10 MINUTES
1:50 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION SPORT COMPACTS 10 MINUTES
2:00 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION STREET STOCKS 10 MINUTES
2:10 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION SPORTSMAN 10 MINUTES
2:20 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION MODS 10 MINUTES
2:30 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION TRUCKS 10 MINUTES
2:40 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION PURES 10 MINUTES
2:50 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION SPORT COMPACTS 10 MINUTES
3:00 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION STREET STOCKS 10 MINUTES
3:10 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION SPORTSMAN 10 MINUTES
3:20 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION MODS 10 MINUTES
3:30 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION TRUCKS 10 MINUTES
3:40 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION PURES 10 MINUTES
3:50 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION SPORT COMPACTS 10 MINUTES
4:00 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION STREET STOCKS 10 MINUTES
4:10 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION SPORTSMAN 10 MINUTES
4:20 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION MODS 10 MINUTES
4:30 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION TRUCKS 10 MINUTES
4:40 PM PRACTICE BY LOCAL DIVISION PURES 10 MINUTES
4:45 PM STREET STOCK TECH & GROUP QUALIFYING STREET STOCKS 15 MINUTES
5:00 PM SPORTSMAN TECH AND GROUP QUALIFYING SPORTSMAN 15 MINUTES
5:15 PM MOD TECH AND GROUP QUALIFYING MODS 15 MINUTES
5:30 PM TRUCK TECH AND GROUP QUALIFYING TRUCKS 15 MINUTES
5:45 PM PURE STOCK TECH & GROUP QUALIFYING PURES 15 MINUTES
6:00 PM LAST CHANCE QUALIFYING - CARS THAT HAD ZERO LAPS OR VERIFIED PROBLEM 15 MINUTES
6:15 PM DRIVERS MEETING ALL DIV 15 MINUTES
6:30 PM DRIVERS MEETING ALL DIV 15 MINUTES
6:45 PM PRE RACE CEREMONY
7:00 PM STREET STOCKS 25 Laps RACING BEGINS
LATE MODEL SPORTSMAN FEATURE 35 LAPS
INTERMISSION - BIKE GIVEAWAY
MODIFIED FEATURE 35 LAPS
TRUCK FEATURE 20 Laps
PURE STOCK FEATURE 25 Laps
SPORT COMPACT A Feature 20 Lap
SPORT COMPACT B Feature 15 Lap
SPORT COMPACT C Feature 15 lap

TROPHY'S WILL BE AWARDED TO EACH FEATURE WINNER - POST TECH
CHAMPIONS WILL BE CALLED TO THE FINISH LINE FOR RECOGNITION AT THE CONCLUSION OF EACH FEATURE
CHAMPIONSHIP PHOTOS WILL BE TAKEN AFTER ALL FEATURES ARE CONCLUDED, (TRACK LIGHTS WILL BE LEFT ON)
SO ALL CREW MEMBERS AND FAMILY MAY BE PRESENT AND NOT BE RUSHED.

Back to News

Next Event

DAYSHRSMINSEC
Driver Registration Buy Tickets!


Latest Photos

My Race Pass Header

Latest Videos

Our Partners